luni, 10 septembrie 2012

Decretul Creatorului

Decretul Creatorului nostru (1)

Mesaj de la F.G.L. (26 august 2012 - channeler Greg Giles) 
(prima parte)

În ultimii ani, voi ati facut rapid curatenie, pegatindu-va pentru formarea unui nou model de societate. A fost si încă mai este mult de lucru în aceasta directie, din cauza faptului ca eoni de-a randul societatea umana a trait vieti lipsite de adevarata bucurie si împlinire. Multi dintre voi ati cunoscut, în anumite vieti, si societati superior dezvoltate, a caror amprenta se regaseste în subconstientul vostru cumulativ. Noi vedem pentru voi multe schimbari la orizont, dar toate acestea nu vor veni de la sine, fara niciun fel de efort si fara sa va asumati anumite responsabilitati, în calitatea voastra de fauritori ai noii lumi. 

Ceea ce noi, Federatia Galactica a Luminii, va propunem este ca fiecare dintre voi sa aiba un rol activ în formarea si modelarea noii lumi, daca doriti, cu adevarat, modificari de substanta. Stim că aceasta nu este o treaba usoara si de scurta durata, dar beneficiile pe care le veti obtine, ca societate si ca indivizi, vor fi extraordinare. 



Ajutandu-va în acest proces, noi ne revendicam un anumit nivel de mandrie pentru ca vedem cum societatea voastra se transforma si evolueaza. Noi ne asumam multe dintre sarcinile cuprinse în Programul Divin, în ceea ce priveste gestionarea derularii corecte a etapelor acestui proces, orientarea societatii umane pe calea obtinerii înaltelor virtuti ale unei civilizatii superioare. Ne preocupam de formarea unor constiinte evoluate care sa adopte principii de responsabilitate si ocrotire atât fata de societatea în care traiesc cât si fata de planeta care le asigura conditiile de existenta. 

Toate interventiile si contributia noastra au loc cu stricta respectare a Legii Liberului Arbitru. Aceasta înseamna ca nu vi se impune nimic împotriva alegerilor pe care le faceti, doar ca noi dorim ca atunci când faceti aceste alegeri sa aveti la îndemâna toata cunoasterea, toate realitatile, pentru ca deciziile pe care le luati sa nu fie rezultatul unor manipulari venite de undeva anume. Puteti întelege asta? Puteti accepta ca asistenta pe care v-o acordam este o urmare firească a grijii noastre fratesti pentru ca voi, fratii si surorile noastre, sa va construiti mai repede si mai corect un tip de societate care sa va asigure cele mai minunate conditii de existenta si evolutie? 

Toate actiunile orientate catre formarea unei societati a dreptatii, fratiei si iubirii, trebuie ss-si dovedească viabilitatea. Pentru ca procesele evolutive sa nu cunoasca niciodata sincope, pentru ca societatile umane sa nu se izoleze, sa nu se separe de marea familie universala, este necesar sa se stabileasca cai si mijloace de comunicare si într-ajutorare, singurele care garanteaza o continua si corecta evolutie, asa cum a gândit-o Creatorul. Ceea ce vrem sa spunem este ca o lume nu poate supravietui întotdeauna pe cont propriu, bazându-se doar pe posibilitatile pe care i le-ar oferi dezvoltarea sa izolata de alte lumi. 

Maximizarea ritmului de dezvoltare asigurat doar de ceea ce acea lume ar putea utiliza din habitatul pe care si l-a creat, va cunoaste, inevitabil, o limitare în procesul acestei dezvoltari. Credem ca aceasta afirmatie este evidenta si nu se impune sa mai fie argumentata. 

Ceea ce noi, F.G.L., ne propunem în implementarea programelor la care lucram pentru a va veni în ajutor, include si participarea întregii umanitati de pe planeta voastra, care va fi mândra ca din efortul general o buna parte îi va apartine. 

Ne repugna ideea ca am mai putea întalni cazuri cand unii indivizi pamateni ar prefera sa stea ,, cu mainile în san'' , fara a se implica în edificarea unei societati pe care toti si-o doresc. 

Toti, si fiecare în parte, aveti o sarcina de îndeplinit caci, cu siguranta, nu ati venit în aceasta viata pentru a v-o petrece în rol de spectatori. 

Asa cum am spus, avem multe tehnologii avansate, care vor reduce foarte mult nevoia fortei de munca brute. Aceste utilaje vor trebui manevrate si comandate de catre niste operatori. Sigur, exista multa automatizare în aceste activitati, dar fiinta umana are rolul sau în controlul, supervizarea si dirijarea proceselor. De fapt, noi nici nu ne putem imagina ca ar mai exista cineva care sa nu-si doreasca mandria ca a pus umarul la crearea noii lumi, pe care fiecare si-a visat-o! Sau, ne înselam?! 

Noi nu dorim, si nu este scopul nostru de a selecta anumiti membri ai populatiilor dependente de anumite situatii, de a recruta în continuare lucratori în zonele în care se vor realiza anumite lucrari, daca ei prefera sa traiasca în aceleasi conditii în care se afla, referitoare la grad de siguranta, statut social, nivel de trai etc. 

Ceea ce ne propunem, si asta este în legatura si cu comentariile voastre la mesajele noastre, este ca noi dorim să punem în aplicare un sistem în care fiecare membru al lumii voastre sa poata participa, în mod organizat, printr-un program de monitorizare si evidenta statistica, la toate operatiunile de reglare si mentinere a volumului lucrarilor si numarului lor, introducand în mod logic acele obiective care se impun a fi prioritare. Rolul acestor colaborari, acestor participari din partea voastra, nu este doar unul de transpunere în realitate a unor obiective care sa va usureze viata ci si unul educativ, de întelegere a importantei convietuirii armonioase între membrii societatii. 

Adevarul este ca o mare parte a decaderii societatii voastre umane s-a datorat practicii de delegare a atributiunilor si competentelor majoritatii catre o minoritate care, cu timpul, a înteles ca, în baza acestor delegari, putea sa-si permita sa se ocupe doar de satisfacerea intereselor ei particulare sau de grup, marii mase a populatiei rezervandu-i-se numai rolul de reconfirmare periodica a delegarilor. 

Majoritatea si-a dat din mana puterea încredintand-o celor putini, care si-au asigurat continuitatea prin legi facute de ei, în detrimentul celor care-i pusesera sa-i reprezinte. Si, pe deasupra, pentru ,,munca'' lor de reprezentare, ,,alesii'' si-au asigurat remuneratii si drepturi mult peste ceea ce primeau cei care-i învestisera. Inechitatile s-au adancit pe masura ce celor putini nu le-a mai pasat de prostime. Ei au început sa considere ca eligibilitatea lor trebuie tratata ca un drept inatacabil, sau, oricum foarte greu de negat. 

Azi lumea voastra este într-o stare de profund haos si confuzie, ca toate sistemele care s-au bazat pe nedreptate si exploatare. 




A fost omisa însa o posibilitate prin care un Supervizor Suprem, putea sa spuna: "V-am lasat sa faceti tot ceea ce v-a trecut prin cap, o lunga perioada de timp. Nebunia pe care ati creat-o a atins limite inimaginabile. Ciclurile pe care le-am creat au darul de a curata si imacula lumile si de a restabili spiritul de echitate divina. Lipsa voastra de dumnezeire a stopat sau a deviat procesul evolutiei lumiilor pe care le-am creat. Si asta nu mai poate continua." 

În conformitate cu această hotărâre s-a emis DECRETUL CREATORULUI pentru realizarea prevederilor lui aflându-ne noi, Federatia Galactică a Luminii, aici si acum. Creatorul vostru (Dumnezeul acestui univers; n.m.), care este si Creatorul nostru, consideră că această planetă trebuie restaurată în totalitatea sistemului său, inclusiv prin reconsiderarea atributelor fiintelor umane, care, de fapt, aduseseră planeta în starea de colaps. Degradarea lumii voastre s-a produs în timp, ea plecând de la lumina divină, frumusetea pură, iubirea totală si neconditionată si ajungând la necinste, dezmăt, distrugeri, întuneric. 

Am fost de acord să ne asumăm această responsabilitate, desi cunosteam cam la ceea ce ne puteam astepta. 

Am plecat într-o lungă călătorie, îmbarcati într-un mare număr de nave spatiale si, iată, de mai multi ani, survolăm atmosfera planetei voastre, relationând permanent cu lumea din care am plecat, si făcând cercetări asupra planetei voastre si asupra sistemului solar în care vă aflati. Ne-am documentat si am făcut ample cercetări în această zonă a universului, astfel că acum ne putem declara buni cunoscători ai acestui sistem. 

În navele noastre, noi suntem peste tot. Echipele noasre fac diverse cercetări asupra planetei prelevând probe de la sol, din apă si din atmosferă, pe care le supunem la tot felul de teste, în care ne folosim de o aparatură extrem de sofisticată. Noi lucrăm neobosit si nu cunoastem notiunea de concediu sau zile libere. Ne folosim la maximum timpul pentru a îndeplini cu exactitate prevederile din programul cu care am venit. 

Avem o viziune de ansamblu foarte clară asupra derulării tuturor fazelor programului. 

Am putea spune că permanent stăm cu un ochi pe ceas si cu unul pe ceea ce se întâmplă în lumea voastră. 

Am făcut referire la programul nostru de lucru pentru ca voi toti să întelegeti că pentru oricine, inactivitatea, lipsa de obiective, lipsa de implicare, înseamnă stagnare, înseamnă regres si, în ultimă instantă, înseamnă moarte. Aceia dintre voi care aveti o părere contrarie ar trebui să vă reconsiderati atitudinea, căci în acest concept este implicată evolutia sau involutia viului. 

Ne-am întrebat de multe ori cam care ar fi conceptul vostru referitor la ajutorul pe care vă oferiti să-l acordati în legătură cu lucrările comune, pe care vi le-am anuntat. Există multi dintre voi care au răspuns la apelurile noastre si multi dintre voi lucrează cu multă dăruire pe calculatoare pentru a ne ajuta să tinem legătura cu voi, pentru a face shimb de informatii si pentru a-si ajuta cititorii să stie cât mai multe despre noi si despre intentiile noastre. Prin ceea ce postează, ei ajută lumea să înteleagă faptul că noi suntem chiar aici, în proximitatea voastră, si nu vă transmitem mesaje din adâncurile universului. 

Multi ne cer informatii mai precise despre arestările care se fac în lumea voastră si în care sunt vizati toti cei care au făcut sau aduc prejudicii societătii umane. 

Tot mai multi înteleg acum că noi v-am cerut cu insistentă ca prin organele voastre abilitate, să procedati la arestarea si condamnarea celor care lucrează împotiva interesului general. Această actiune este de maximă importantă, dacă tineti cont că retinerea acestor rău-făcători, împiedică fapte reprobabile viitoare, ceea ce se traduce prin diminuarea negativitătii si cresterea frecventei de vibratie a sistemului în care trăiti. 

Desi lucrurile nu se derulează într-un ritm prea rapid, apreciem că în viitorul imediat se vor produce importante accelerări în această privintă. Va veni un moment în care o mare parte a mass-mediei va publica, în toate tările, multele si ascunsele fapte de coruptie si de fraudă. 

Vă puteti imagina haosul care poate rezulta când marea masă a populatiei va întelege cât de vastă a fost reteaua de infractori, ce încrengături se află în această retea, cum sunt subordonate finantele, economia unui politic mafiotizat si transpartinic? Atunci veti întelege cui v-ati acordat votul, pe cine ati ales să vă reprezinte interesele si cât de multă dreptate avea acea minoritate pe care o blamati pentru încăpătânarea ei de a vă spune adevărul. 

Multi dintre cei incriminati si dovediti instigatori si făptuitori ai jafului si manipulării la scară mare, vor intra în panică si vor putea ceda nervos, trecând la acte necugetate. Din acest motiv, vă invităm să vă cresteti nivelul de observare asupra celor care vor trebui să dea socoteală, căci acestia nu se vor da în lături de la acte de maximă agresivitate.

Vă rugăm să ajutati la constientizarea necesitătii acetor arestări si la popularizarea lor pentru ca lumea să iasă din necunoastere.


Niciun comentariu: